Privacyverklaring Kamperman Grondwerk

Kamperman Grondwerk, gevestigd aan Winschoterdiep 32, 9636 AH Zuidbroek, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
Kamperman Grondwerk
Winschoterdiep 32
9636 AH Zuidbroek
Tel. 06-15498894

Eduard Kamperman is de Functionaris Gegevensbescherming van Kamperman Grondwerk Hij is te bereiken via info@kampermangrondwerk.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Kamperman Grondwerk verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@kampermangrondwerk.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Kamperman Grondwerk verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Kamperman Grondwerk verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Kamperman Grondwerk neemt wel op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Kamperman Grondwerk) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Kamperman Grondwerk bewaart persoonsgegevens van klanten niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld, en niet langer dan wettelijk verplicht is.

Delen van persoonsgegevens met derden
Kamperman Grondwerk verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Kamperman Grondwerk gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Kamperman Grondwerk en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@kampermangrondwerk.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Kamperman Grondwerk wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Kamperman Grondwerk neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@kampermangrondwerk.nl

schutting/overkapping Hoogezand - Kamperman Grondwerk Groningen Scheemda

schutting/overkapping Hoogezand

Intussen is hij gerealiseerd de overkapping/schuur met schutting De overkapping is op maat gemaakt ter plek en is opgebouwd door middel van ge├»mpregneerde rabat delen De schutting is opgebouwd met... lees verder »

schutting met overkapping - Kamperman Grondwerk Groningen Scheemda

schutting met overkapping

Binnenkort gaan we een schutting met overkapping plaatsen in Hoogezand Hierbij alvast een tekening gemaakt door klant... lees verder »

Maaiwerkzaamheden - Kamperman Grondwerk Groningen Scheemda

Grasmaaien

Voor bedrijven, particulieren en verenigingen van eigenaren (VVE's) maaien wij periodiek de grasvelden

Schuttingen met lange levensduur - Kamperman Grondwerk Groningen Scheemda

Schuttingen

Prachtige schuttingen die jarenlang meegaan, kaarsrecht en in alle soorten en maten

Sloopwerken van A tot Z voor u verzorgd - Kamperman Grondwerk Groningen Scheemda

Sloopwerk

Vakkundige sloopwerkzaamheden en afvoer van puin en materialen. Een oplossing voor elke situatie!

Rooien en planten van bomen, coniferen en struiken, plaatsen van beschoeiingen - Kamperman Grondwerk Groningen Scheemda

Groenwerk

Rooien en planten van bomen, struiken, coniferen en plaatsen van beschoeiingen

Tuinaanleg door de vakkundige hovenier - Kamperman Grondwerk Groningen Scheemda

Tuinaanleg

Van A tot Z aanleg van siertuinen, vlonders, ophogen, struiken, planten en bomen

Bestrating rondom uw huis laten aanleggen - Kamperman Grondwerk Groningen Scheemda

Straatwerk

Tuinbestrating, terrasbestrating, opritbestrating, sierbestrating en parkeerterreinbestrating

Rioolwerkzaamheden: van riolering aanleggen tot repareren - Kamperman Grondwerk Groningen Scheemda

Rioolwerk

Rioleringen ontstoppen, onderhouden, repareren, renoveren en aanleggen

Grondverzet, riolering en sanering - Kamperman Grondwerk Groningen Scheemda

Graafwerk

Voor particulieren en aannemers, uitgraven of ophogen en levering van zand, grond en grind

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.