Tuinaanleg door de vakkundige hovenier

Tuinaanleg door de vakkundige hovenier Kamperman Grondwerk Groningen Scheemda

Kamperman Grondwerk uit Zuidbroek is niet alleen in te schakelen als grondwerker, maar ook als hovenier. Wij verzorgen uw tuinaanleg in Groningen of verdere omstreken op een professionele wijze en gaan altijd vakkundig te werk. Om uw tuinwensen waar te maken schakelen wij waar nodig de diensten van vakkundige erkende hoveniers in. Deze specialisten doen er alles aan om uw droomtuin te realiseren!

Realisatie van uw droomtuin

Een goed aangelegde tuin geeft u jarenlang plezier en zorgt ervoor dat u heerlijk geniet in de buitenlucht. Wel is het zo dat er bij een tuin aanleggen behoorlijk wat werk komt kijken. Helaas is niet iedereen gezegend met groene vingers, waardoor de werkzaamheden lang kunnen duren en frustraties met zich mee kunnen brengen. Om die reden nemen wij alle tuinwerken met genoegen van u uit handen, zodat u zich kunt bezighouden met waar u wel goed in bent. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om ieders wensen waar te maken. Hierbij maakt het niet uit of het om een watertuin, tegeltuin, bloementuin of plantsoen gaat. We regelen de gehele tuinaanleg van A tot Z met een uitstekende en mooie afwerking!

Extra’s voor u tuin

Wilt u meer dan gras en tegels in uw tuin? Indien gewenst kunnen wij een vijver aanleggen, een vlonder maken, beplanting aanleggen, een schutting plaatsen en een tuinhuis plaatsen. Met al deze extra’s zorgen wij er gegarandeerd voor dat uw gaarde blikken van voorbijgangers trekt en dat u zich helemaal gelukkig voelt wanneer u uw tuin binnenstapt. In principe kunnen wij een volledig nieuwe tuin voor u regelen! Op deze manier maakt u uw woning of bedrijfspand helemaal compleet. Uiteraard denken we graag met u mee over het ontwerp en geven we u advies. Na een eerste bezichtiging stellen we een vrijblijvende en overzichtelijke offerte voor u op. Op alle tuinwerkzaamheden krijgt u bovendien een passende korting.

Neem contact op met Kamperman Grondwerk als u ons uw tuinaanleg binnen Groningen of verdere omstreken uit handen wilt geven. Dit doet u door te bellen naar 06-15498894. Via het contactformulier stelt u al uw vragen en vraagt u meer informatie op. We staan u spoedig te woord!

Meer weten?

Neem contact op met Kamperman Grondwerk!

Wilt u nog meer zien? Ga dan naar de pagina Onze diensten.

nieuwe machine - Kamperman Grondwerk Groningen Scheemda

nieuwe machine

donderdag 19-11-2020 hebben we onze nieuwe machine een cat 302 in ontvangst mogen nemen... lees verder »

tuin golfpark Veendam - Kamperman Grondwerk Groningen Scheemda

tuin golfpark Veendam

Voor een klant weer een mooi project mogen doen naast bkk antraciet op de oprit hebben we antraciet tegel van redsun de 60x60 madrid mogen leggen daarnaast hadden zij het verzoek om 8 inbouw spotjes ... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.