Nieuws en updates

« < 1 2
schutting/overkapping Hoogezand - Kamperman Grondwerk B.V. Groningen Scheemda

schutting/overkapping Hoogezand

3 april 2019 - Intussen is hij gerealiseerd de overkapping/schuur met schutting De overkapping is op maat gemaakt ter plek en is opgebouwd door middel van... lees verder »

schutting met overkapping - Kamperman Grondwerk B.V. Groningen Scheemda

schutting met overkapping

17 maart 2019 - Binnenkort gaan we een schutting met overkapping plaatsen in Hoogezand Hierbij alvast een tekening gemaakt door... lees verder »

tuin  Finsterwolde - Kamperman Grondwerk B.V. Groningen Scheemda

tuin Finsterwolde

17 maart 2019 - voor een particulier een tuin leeg halen en weer opbouwen met 60x60 smarten Kilimanjaro tegel en bloembakken bouwen van splitrock xl 15x15x60 blokken... lees verder »

Nieuwe schuttingen in een woonwijk in Winschoten

28 januari 2019 - In samenwerking met een regionaal bedrijf werkt Kamperman Grondwerk uit Scheemda in Winschoten aan een opdracht om een aantal particuliere tuinen te... lees verder »

Keerwanden aanleg voor een zwembad - Kamperman Grondwerk B.V. Groningen Scheemda

Keerwanden aanleg voor een zwembad

28 januari 2019 - Kamperman Grondwerk werkt momenteel o.a. aan een interessant particulier opdracht in Wagenborgen. Het betreft hier zetten van nieuwe keerwanden van... lees verder »

Nieuwe bus - Kamperman Grondwerk B.V. Groningen Scheemda

Nieuwe bus

26 januari 2019 - Een nieuwe VW Crafter klaar om zwaar werk uit te voeren Sinds kort is Kamperman Grondwerk de trotse bezitter van een nieuwe bus, een hoge... lees verder »

Nieuwe shovel - Kamperman Grondwerk B.V. Groningen Scheemda

Nieuwe shovel

26 januari 2019 - Een multi-inzetbaar Knikmops 90 Een nieuwe shovel maakt deel uit van de professionele uitrusting van Kamperman Grondwerk. Een wit-blauwe Knikmops... lees verder »

« < 1 2
Nu ook voor het machinaal straatleggen - Kamperman Grondwerk B.V. Groningen Scheemda

Nu ook voor het machinaal straatleggen

2 november 2021 - Onlangs hebben we ter uitbreinding voor onze werkzaamheden een machinale legklem aangeschaft Deze machine hangt bij ons aan een knikmops... lees verder »

Contact via Whatsapp

Deze website werkt het beste als u de cookies voor social media en statistieken accepteert.